Het op Indische wijze roerbakken van vlees- en groenteproducten gaat heel makkelijk op uw buitenkeuken.
Wokken: gezond, snel en vooral… erg lekker!
Wokken is gezond én lekker! Het op Indische wijze roerbakken van vlees- en groenteproducten gaat heel makkelijk op uw buitenkeuken. Wokken is erg populair. U roerbakt alles in één gerecht. U maakt vlees, vis, groente en/of aardappeltjes op smaak met olie woksaus naar keuze en u eet niet alleen gezond, maar ook nog eens snel en makkelijk! U kunt uw wok combineren met een bbq-rooster, kookpan of steakpan voor nóg meer mogelijkheden.
Ongekende mogelijkheden, biedt het gebruiken van meerdere accessoires tegelijk! Zo combineert u de wok met de steakpan en bakt u een heerlijk stuk rundvlees of een lekker visje, terwijl u in de wok champignons, scampi’s, champignons, paprika’s, peper, uien of aardappeltjes roerbakt. Uw buitenhaard verandert op die manier in een droomkeuken!