Skip to main content

De passie voor haarden van Hans van der Vorst

Sfeerverwarming is een vak apart

Hans van der Vorst heeft al ruim 25 jaar ervaring, dus mag zichzelf een echte specialist noemen. Hij werkt alleen en heeft enorm veel liefde en passie voor zijn vak en is met recht trots op de prachtige producten die hij aflevert. Heeft u iets heel bijzonders in gedachten of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Hans komt graag bij u langs!

Hans van der Vorst aan het woord

Als zzp’er moet je toegewijd zijn en ergens voor staan. Er is geen baas die je vertelt wat je moet doen, dus je moet het echt willen. Ik heb hart voor mijn zaak. Ik ga ervoor en zorg dat het afkomt. Om een succesvolle zaak te runnen, is het belangrijk dat je veelzijdig bent. Ik geef daarom zorgvuldig advies bij de mensen thuis en ben na installatie degene die ze bellen voor service en onderhoud.
Mijn klanten waarderen het dat ze maar één aanspreekpunt hebben. Ik kan alles voor ze regelen, ook als dat voor 9 uur ’s ochtends of na 5 uur ’s middags moet gebeuren.

Een showroom? Ik kom liever bij u langs

Showrooms nemen niet alleen veel ruimte in, maar kosten ook ontzettend veel geld om te onderhouden. Die kosten bespaar ik liever door met voorbeelden naar u toe te komen. U weet dan direct of wat u voor ogen heeft ook bij u gebouwd kan worden. Daar heb ik geen showroom voor nodig! Bovendien ben ik ook flexibel en kom gewoon langs bij u; of dat nu in Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard of zelfs verder weg is.
Passie voor haarden

Erkend door Evis

Hans van der Vorst is door de Stichting Evis aangemerkt als erkend installateur. De branchevereniging Het sfeerverwarmingsgilde heeft in 2006 het initiatief genomen voor een officiële erkenningsregeling voor installateurs van sfeerverwarming. Aan die erkenning herkent u de betere installateur. Zo weet u zeker dat u met een bekwaam bedrijf te maken heeft. Voor het afgeven van deze erkenningen is de onafhankelijke Stichting Erkenningsregeling voor Installateurs van Sfeerverwarming – kortweg Evis – opgericht.
Elk jaar opnieuw beoordeelt deze stichting of de erkende bedrijven nog aan de strenge eisen voldoen. Ook tussentijds worden uitgevoerde projecten steekproefsgewijs door speciaal opgeleide inspecteurs beoordeeld.