Ongestoord genieten van uw sfeerverwarming?

Laat Hans van der Vorst uw haard onderhouden

Om echt eindeloos van uw prachtige kachel te kunnen genieten, is het belangrijk dat u hieraan regelmatig onderhoud laat plegen. Hans van der Vorst uit Eindhoven draait ook voor een onderhoudsbeurt zijn hand niet om. Direct een afspraak maken voor een servicebeurt? Daarvoor belt u 06 233 93 133.

Onderhoud aan uw gashaard

Periodiek onderhoud van een gashaard is een taak voor de vakman. Ik ben gecertificeerd om het onderhoud aan uw gashaard te kunnen uitvoeren. Dit kan in de vorm van een onderhoudscontract of éénmalig, als u dat wilt. Tijdens een jaarlijkse onderhoudsbeurt zal ik:
  • De ruiten schoonmaken
  • De brander en waakvlam controleren en reinigen
  • Een visuele inspectie van het toestel doen: de gasaansluiting, de aansluiting op het rookgasafvoerkanaal en de voorzieningen voor de toevoer van de verbrandingslucht nalopen
  • De gasdruk nameten

De serviceovereenkomst van Hans van der Vorst

Als u de overeenkomst (deze opent in een pdf-bestand) downloadt, invult en opstuurt, maak ik een afspraak met u voor een inspectie. Zo zit u er ook in het volgende stookseizoen weer veilig en warmpjes bij.

Onderhoud aan uw houthaard

Laat bij een houthaard uw schoorsteen 1 of 2 keer per jaar door een erkend ASPB schoorsteenveegbedrijf controleren. Bewaar de rekening bij uw verzekeringspapieren. Ontstaat er brand of is er een probleem? Dan is de rekening uw bewijs dat uw haard recent gecontroleerd is.
Service en onderhoud

Postadres:

Tongelresestraat 119a
5613 DD Eindhoven

Bedrijfshal

Lucas Gasselstraat 27
5611 ST Eindhoven

Contactgegevens

06 233 93 133
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nummer

17043595
Hans van der Vorst uit Eindhoven – Sterk in (open)haardenwerk
Alle rechten voorbehouden © , Hans van der Vorst Openhaarden
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden