Skip to main content

Ongestoord genieten van uw sfeerverwarming?

Laat Hans van der Vorst uw haard onderhouden

Om echt eindeloos van uw prachtige kachel te kunnen genieten, is het belangrijk dat u hieraan regelmatig onderhoud laat plegen. Hans van der Vorst uit Eindhoven draait ook voor een onderhoudsbeurt zijn hand niet om. Direct een afspraak maken voor een servicebeurt? Daarvoor belt u 06 233 93 133.

Onderhoud aan uw gashaard

Periodiek onderhoud van een gashaard is een taak voor de vakman. Ik ben gecertificeerd om het onderhoud aan uw gashaard te kunnen uitvoeren. Dit kan in de vorm van een onderhoudscontract of éénmalig, als u dat wilt. Tijdens een jaarlijkse onderhoudsbeurt zal ik:
  • De ruiten schoonmaken
  • De brander en waakvlam controleren en reinigen
  • Een visuele inspectie van het toestel doen: de gasaansluiting, de aansluiting op het rookgasafvoerkanaal en de voorzieningen voor de toevoer van de verbrandingslucht nalopen
  • De gasdruk nameten

De serviceovereenkomst van Hans van der Vorst

Soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Heeft u schade aan uw terrashaard of tuinhaard door bijvoorbeeld storm of een verhuizing? Of zijn er haardstenen gebroken? Niet getreurd! Wij bieden service- en onderhoudsbeurten aan.

Onderhoud aan uw houthaard

Laat bij een houthaard uw schoorsteen 1 of 2 keer per jaar door een erkend ASPB schoorsteenveegbedrijf controleren. Bewaar de rekening bij uw verzekeringspapieren. Ontstaat er brand of is er een probleem? Dan is de rekening uw bewijs dat uw haard recent gecontroleerd is.
Service en onderhoud
Bij een servicebeurt komen we naar u toe en demonteren de haard volledig. We maken hem schoon, werken eventuele beschadigingen aan de lak bij en vervangen de bodem- en achterwandstenen. Na afloop herkent u uw eigen haard niet meer!
Bij aanzienlijke schade, zoals deuken e.d., ontvangt u van ons een schaderapport, waarmee u zich tot uw verzekering kunt wenden.
Wij helpen u graag met onze service voor uw terrashaard of tuinhaard, zodat deze permanent in topconditie verkeert.